Kivo

Vers Vlees voor de hond

Voor de echte meatlovers heeft Kivo Petfood een uitgebreid assortiment. Complete maaltijden en basisvoeders van vers vlees. In elk product zit 100% vers vlees en er wordt geen gebruikt gemaakt van onnatuurlijke producten zoals geur- kleur- en smaakstoffen.

Gezond, makkelijk en ideaal is ook het assortiment droogvoeding. Hondenbrokken op maat gemaakt voor elke hond, speciaal ontwikkeld door Kivo Petfood. Het ideale alternatief voor vers vlees. Geperste en geëxtrudeerde hondenvoedingen op natuurlijke basis.

Klik om direct naar de producten te gaan:

link naar droogvoer link naar gestoomd vlees link naar petcare link naar toevoegingen link naar vers vlees

U kunt bij ons uitsluitend met pin betalen.


NIEUWS

Na lang onderzoek zijn onze nieuwe supplementen vanaf vandaag verkrijgbaar! Afgestemd op elke behoefte, bomvol natuurlijke superfoods. De werkzame stoffen in combinatie met de vloeibare omega 3 & 6 basis zorgen voor een extra hoge opname. Honden met gewrichtsproblemen, een moeilijke spijsvertering, een lage weerstand, wormen, lichte nier of leverklachten en huidproblemen kunnen baat hebben als deze aanvullende supplementen toegevoegd worden aan het dagelijkse menu.

Uitmuntende uitslag Kivo bij test op schildklierhormoon! Na de uitzending van Radar vorige week is er veel ophef ontstaan over schildklierhormoon in vers vlees. Omdat wij niet zijn getest in de uitzending ontstond er bij ons merk veel vraag hiernaar. We hebben toen direct besloten om ons vlees ook te laten testen. Deze test is door hetzelfde instituut uitgevoerd als bij Radar, namelijk het Universitair Veterinair Diagnostisch Laboratorium in Utrecht. Een veilige uitslag diende tussen de 0,0 en 0,75 te zijn. Het was een kostbaar en tijdrovend proces. Toch hebben we meerdere worstjes laten testen en willen we dit in de toekomst ook blijven doen. We hebben de uitslag vandaag ontvangen en Kivo komt als één van de beste van de geteste merken uit de bus. Zie op de foto’s het resultaat!

 

NieuwNieuwNieuw

De hond behoort tot de carnivoren, echter jagen zij in de natuur op grote prooien waarvan zij ook de ingewanden nuttigen. Deze bevatten vaak nog wat plantaardig materiaal. In groenten zitten veel bouwstoffen en vitaminen die een goede aanvulling zijn op het dagelijkse voedingspatroon van uw hond. Er zitten simpelweg vitaminen in die NIET in vlees zitten zoals vitamine C, K1, E en foliumzuur.

Het advies is 5-10% van de dagelijkse behoefte van de hond bij te geven. Bijvoorbeeld: hond eet 500 gram vlees per dag. Geef dan 25 tot 50 gram groenten extra erbij. De groenten zijn gepureerd en gegaard waardoor deze goed verteerbaar zijn in het darmstelsel van de hond.