Hondencrèche

Skip & Jip

Doordat er plannen voor woningbouw zijn op onze vestigingslocatie hebben wij de hondencrèche op 12 februari 2020 moeten sluiten. Het is ons nog niet gelukt een nieuwe locatie te vinden.

Wij zijn heel dankbaar voor deze mooie ervaring te midden van al dat kwispelend geluk.

De verkoop van Kivo petfood gaat wel door vanaf een andere locatie in Arnhem. Voor de verkoop van Kivo vers vlees, gestoomd vlees, brokken of snacks kunt u contact met ons opnemen via 06 312 844 74. Het liefst via whats app.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van eventuele ontwikkelingen in de toekomst dan vragen wij u een mailtje te sturen via het contactformulier op deze website of naar info@doggiesdigit.nl

Doggies Dig It is een hondencrèche in het groene hart tussen Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid, vlakbij het centrum van de stad.

Het doel van Doggies Dig It is uw hond een leuke dag te laten beleven wanneer u andere bezigheden hebt, zodat u aan het einde van de dag een gelukkige, tevreden hond mee naar huis neemt.

Voor u ’s ochtends naar uw werk vertrekt zet u uw hond bij ons af. U kunt vanaf 7:00 uur bij ons terecht.

Uw hond zal de hele dag in het gezelschap van zijn vriendjes kunnen spelen, zwemmen, graven en luieren. Alles zonder ooit in een kennel te moeten. Wij hebben een speelweide waar de honden bij elkaar hun dag doorbrengen. Bij slecht weer zetten de honden hun belangrijke bezigheden gewoon binnen voort. Ook staan er binnen overal heerlijk behaaglijke mandjes en zijn er rustige hoekjes waar uw  hond zich terug kan trekken voor een overheerlijke dut. Als uw werkdag erop zit haalt u uw hond weer vermoeid maar tevreden bij ons op.

Bij het ophalen van uw hond hebt u meteen de gelegenheid vers ingevroren vlees of andere dierbenodigdheden mee te nemen.

Doggies Dig It. Puur hondengeluk!Doggies Dig It met rood