Gestoomd vlees

Nieuw in ons assortiment zijn de heerlijke gestoomde worstjes. Het voordeel hiervan is de lange houdbaarheid! Deze zijn maar liefst 18 maanden houdbaar buiten de vriezer of koelkast. Je kunt ze gewoon bewaren op een donkere plek. Ideaal als complete maaltijd, maar ook handig als je op vakantie gaat ter vervanging van vers vlees! Het is ook makkelijk te gebruiken als beloning en tot slot is het een uitkomst wanneer je vergeten bent je verse vlees te ontdooien. Alle maaltijden bestaan uit een hoog vleespercentage, bijna 80%. Het is aangevuld met zilvervliesrijst, groenten & fruit en vitaminen & mineralen.

Let op: onze houdbare worsten zijn allemaal vrij van: gluten, conserveringsmiddelen en geur – kleur en smaakstoffen. Daarnaast zijn de hoogwaardige grondstoffen afkomstig van vlees geschikt voor humane consumptie. Al onze producten worden geproduceerd volgens de strenge H.A.C.C.P. normen en staan onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit. 

Geen gelei aan de randen of vette brokjes in de structuur, maar gewoon mooi, vast gestoomd vlees!

Gestoomde Kip
Deze voeding bevat uitsluitend kippenvlees. Het is verrijkt met zilvervliesrijst, groenten & fruit. Dit product is glutenvrij.
600 gr € 3,75
Gestoomde Kip & Rund
Deze voeding bevat rundvlees en kippenvlees. Het is verrijkt met zilvervliesrijst, groenten & fruit. Dit product is glutenvrij.
600 gr € 3,95
Gestoomde Kip & Zalm
Deze voeding bevat kippenvlees en zalm. Het is verrijkt met zilvervliesrijst, groenten & fruit. Dit product is glutenvrij.
600 gr € 4,10
Gestoomde Eend
Deze voeding bevat uitsluitend eendenvlees en is daardoor hypoallergeen. Het is verrijkt met zilvervliesrijst, groenten & fruit. Dit product is glutenvrij.
600 gr €4,10
Gestoomde Rund
Deze voeding bevat uitsluitend rundvlees. Het is verrijkt met zilvervliesrijst, groenten & fruit. Dit product is glutenvrij.
600 gr € 4,35
Gestoomde Lam
Deze voeding bevat uitsluitend lamsvlees en is daardoor hypoallergeen. Het is verrijkt met zilvervliesrijst, groenten & fruit. Dit product is glutenvrij.
600 gr € 4,50